Candles Scandinavia

Candles Scandinavia

Yankee Candle
Yankee Candle er verdens største merkevare innen duftlys og relaterte produkter. Merket representerer kvalitet og grunnleggernes sterke lidenskap kombinert med mer enn 40 års erfaring innen stearinlysproduksjon har skapt en lojal kundebase i hele Europa og Nord-Amerika.

WoodWick
 WoodWick® er et av verdens største varemerker innen stearinlys, kjent for sin treveke som knitrer ved brenning. Deres rustikke, men elegante duftlys gir en helhetlig opplevelse som kan sammenlignes med en kakkelovn. Ved å kombinere nøye utvalgte naturmaterialer, luksuriøst håndverk og innovasjoner innen vekedesign, er WoodWick®-lys designet med din personlige stil i tankene.

Olivia & Co 
Olivia & Co er en serie svenskproduserte duftlys laget av naturlige oljer i stilig design og innpakning. Lysene består av vegetabilsk voks, som gjør at de er snillere mot miljøet og ikke avgir sot eller giftstoffer. Voksen bidrar også til lengre brenntid enn med tradisjonelle stearinlys. Veken er laget av den fineste bomull med filamenter av papir.

Millefiori Milano 
Fra sivdiffusere til autodufter, Millefiori Milano tilbyr en rekke hjemmeduftprodukter som skaper en opplevelse av duft og stil i hvert hjem.