Relaxound

Relaxound

Intuitiv avslapning med Relaxound-lydboksene

 Når føler vi oss mest komfortable? Når vi slapper av. Kropp og sinn er i balanse, vi puster dypt, er glade og føler oss frie.  Med inspirerende naturlige lyder, naturlige duftkreasjoner og eksklusive design, som alle sikrer én ting: intuitiv avslapning.

 

BIRDYBOX
Den lille fuglekonserten

Birdybox sender en forfriskende hilsen fra skogen. Designfrontene laget av materialer av høy kvalitet er ferdigbehandlet for hånd: for en unik finish med karakter. Huset er laget av 100 % fornybare råvarer.

 
THE LAKESIDEBOX

Ditt skogsvann for ditt hjem

De beroligende naturlige lydene fra Lakesidebox tar deg til bredden av en idyllisk skogsinnsjø: mildt rislende vann møter fuglesang, ender som skravler og sirisser som kvitrer. På denne måten slapper hodet og kroppen intuitivt av.

THE OCEANBOX

Med sin inspirerende havatmosfære på 100 sekunder gir den oss ro og gir oss ny energi når vi lengter etter det.

Velkommen til jungelen! Et eksotisk sted med blendende dyr og frodige blomster, som bare venter på at du skal oppdage. Dykk inn i en fargerik verden langt borte fra hverdagen og trekk nye krefter. Relaxound Junglebox bringer farge inn i livet ditt når du vil. Med sin inspirerende jungelatmosfære på 120 sekunder inviterer den deg til å forundre deg, gir deg frisk energi og vekker en full lyst til livet.

 

 Junglebox

Velkommen til jungelen! Et eksotisk sted med blendende dyr og frodige blomster, som bare venter på at du skal oppdage. Dykk inn i en fargerik verden langt borte fra hverdagen og trekk nye krefter. Relaxound Junglebox bringer farger inn i livet ditt når du vil.

Et magisk sted som alltid er der for deg